Søgning i www.arkiv.dk

www.arkiv.dk 

www.arkiv.dk blev lanceret d. 20. februar 2015. Det er nu 8 år siden, og der ligger nu over 5 mill. tilgængelige registreringer på arkiv. dk. heraf over 3 mill. billeder
På de 8 år har der på landsplan været ca. 15 mio. besøg på arkiv.dk.

www.arkiv.dk er blevet kaldt Danmarks største fotoalbum, det er ikke uden grund, når der nu er over 3 mill. billeder lagt ud på denne side, og der er næsten lige så mange andre arkivalier der kan søges i.

Hvidebæk Lokalhistoriske Arkiv har i februar 2022 oprettet 6315 registreringer på Arkiv.dk, og der er over 5000 billeder.

Det er ikke hele Hvidebæk arkivs samling der er blevet digitaliseret og som er søgbare her på arkiv.dk, der stadig en del billeder der mangler at blive digitaliseret. Finder du ikke det, du søger, så kontakt arkivet. Der er stor sandsynlighed for, at vi kan finde netop de informationer, som du mangler.

Finder du billeder, hvor du mener at billedteksten eller dateringen er forkert eller hvor du har supplerende oplysninger, hører vi gerne fra dig. Ligeledes hvis du kan sætte navne, tid og sted på nogle af de mange ukendte billeder, som arkivet har.

Enkelte billedregistreringer bliver vist uden billede. Dette kan skyldes at arkivet ikke har ophavsretten til at publicere de pågældende billeder eller at de af andre årsager er klausuleret. En stor del af disse billeder vil det være muligt at se på arkivet.

Hvidebæk Lokalhistoriske Arkiv respekterer naturligvis gældende regler for publicering af billeder på internettet. Hvis du alligevel mener at vi har publiceret et billede i strid med lovgivningen, eller hvis billedet krænker enkeltpersoner, så kontakt os venligst, så vi kan få fejlen rettet.