Søgning i www.arkiv.dk

www.arkiv.dk 

www.arkiv.dk blev lanceret d. 20. februar 2015. Her i januar 2019 har der siden oprettelsen været ca. 44.000 brugere med over 50.000  sidevisninger på Hvidebæk Lokalhistoriske Arkiv.

www.arkiv.dk er blevet kaldt Danmarks største fotoalbum og der er over 2 mill. billeder lagt ud på nettet, og der er lige så mange andre arkivalier der kan søges i. 

Det er ikke hele arkivets samling der er blevet digitaliseret og som er søgbare her på arkiv.dk, især er der stadig mange billeder der mangler at blive digitaliseret. Finder du ikke det, du søger, så kontakt arkivet. Der er stor sandsynlighed for, at vi kan finde netop de informationer, som du mangler.

Finder du billeder, hvor du mener at billedteksten eller dateringen er forkert eller hvor du har supplerende oplysninger, hører vi gerne fra dig. Ligeledes hvis du kan sætte navne, tid og sted på nogle af de mange ukendte billeder, som arkivet har.

Enkelte billedregistreringer bliver vist uden billede. Dette kan skyldes at arkivet ikke har ophavsretten til at publicere de pågældende billeder eller at de af andre årsager er klausuleret. En stor del af disse billeder vil det være muligt at se på arkivet.

Hvidebæk Lokalhistoriske Arkiv respekterer naturligvis gældende regler for publicering af billeder på internettet. Hvis du alligevel mener at vi har publiceret et billede i strid med lovgivningen, eller hvis billedet krænker enkeltpersoner, så kontakt os venligst, så vi kan få fejlen rettet.