Bøger

Bøger

Vi har på arkivet nogle bøger om lokale forhold, som vi sælger til en rimelig pris. Vi sender gerne bøger til interesserede. Bøgernes pris er ekskl. porto.

Ved Fælles Kræfter

Ubby forsamlingshus 100 år.

En lille  bog på 60 sider der er udgivet i forbindelse med Ubby forsamlingshus 100 års jubilæum i foråret 2019. Bogen er skrevet af Jørgen T. Madsen og redigeret af Jens Birk Kristoffersen. Bogen er rigt illustreret med billeder og tekst fra forsamlingshusets første 100 år.
Bogen er udgivet af Hvidebæk Lokalråd og Hvidebæk lokalhistoriske Arkiv i fællesskab.
Bogen koster kun 100  kr. og kan købes på Hvidebæk Lokalhistoriske Arkiv og på Ubby bibliotek.

Arkivernes Hjul 2017 og 2018

 De nye udgaver af årbogen Arkivernes Hjul er ændret lidt i forhold til den første udgave. Der er kommet et H foran jul, dette for at signalere at det er en årbog og ikke en julebog, men indholdet er også denne gang historier fra samtlige arkiver i Kalundborg kommune.
Bogen er til salg på arkiverne for 100 kr.

arkivernes-jul

Arkivernes Jul 2016
“Paraplyen” som er en sammenslutning af de 8 arkiver i Kalundborg Kommune blev i 2016 enige om at udgive en fælles årbog som skal udkomme hvert efterår. Artiklerne til denne bog skal komme fra de enkelte arkiver. I løbet af sommeren 2016 tog denne bog form, og navnet blev, “Arkivernes Jul”. Bogen blev præsenteret for offentligheden på Kalundborg messen den 29. oktober 2016 af borgmester Martin Dam.
Bogen er til salg på arkiverne for 100 kr.

Hvidebæk kommune 1970-2006

Hvidebæk Kommune 1970-2006.
Bogen beskriver de problemer der var med at blive enige om sammenlægningen i 1970, til kommunen blev en del af Kalundborg kommune fra 1 januar 2007.

Bogen koster kun 30.00 kr.

Fra brugs til boligforeningFra Brugsforening til Boligforening
En bog der beskriver udviklingen fra den første brugsforening blev oprettet i Ubby i 1876, til den flyttede til sin nuværende placering på Torvet og hvordan den gamle bygning, først blev til en tøjforretning og senere blev solgt til et boligselskab der indrettede lejligheder i bygningen.

Bogen koster kun 20.00 kr.

Hvidebæk i gamle billeder

Hvidebæk i Gamle billeder

Dette er den første bog arkivet udgav. Den viser og beskriver en række billeder fra de 6 sogne som Hvidebæk Arkiv dækker.

Bogen er desværre udsolgt.